Shades Of Holland

NEDERLANDS PRODUCT. NEDERLANDSE KWALITEIT EN SERVICE.

Shades of Holland

‘s Morgens genietend in de polder, als ik naar m’n werk ga. Elke dag staat de zon centraal in ons streven om de mooiste producten te ontwikkelen. Zo kan heel Nederland genieten van onze zon én schaduw… Dat is mijn zon. Paul | mySun

Zon en schaduw, iedereen geniet er op zijn eigen wijze van. Bij mySun zijn we elke dag met dit inzicht bezig. Hoe kunnen wij u optimaal laten genieten van de zon en het buiten zijn en tegelijkertijd zorgen voor noodzakelijke schaduw en verkoeling op de momenten dat u dat prettig vindt? Door het bieden van de juiste oplossing, die volledig rekening houdt met uw persoonlijke wensen én de technische situatie. Dat is waar wij voor staan. U helpen aan de juiste en voor u de mooiste oplossing, dat is waar wij blij van worden.

Met een breed assortiment biedt mySun voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. Of het nu gaat om het creëren van een comfortabele omgeving op uw terras met een knikarmscherm of overkapping, of om een aangenaam binnenklimaat door middel van screens of uitvalschermen... Onze geselecteerde zonweringspecialisten kunnen u voorzien van deskundig advies en producten die aansluiten op uw specifieke situatie en smaak.

Met mySun kiest u voor Nederlandse kwaliteit en service
Uw mySun producten worden in Gouda met hoogwaardige materialen en exact naar uw wensen gemaakt. Door onze intensieve samenwerking met uw lokale specialist kunt u jarenlang genieten van uw mySun product. Juist op die momenten, dat u de schaduw van Nederland op wilt zoeken.

My Sun Gevel
My Sun Productie A
My Sun Showroom B
My Sun Productie C
My Sun Showroom A
My Sun Hal
My Sun Verwerken Doek
My Sun Productie B

Kwaliteit en partnership

Elk mySun product is de optelsom van hoogwaardige componenten en intensieve samenwerking. Met onze partners ontwikkelen we de beste zonweringsoplossingen voor u als consument, voor onze dealers en voor ons als producent. Het aluminium, het design, de coating, het doek, de productie en de montage. Elke schakel is er voor u. Om jaren lang te genieten van de zon, door hoogwaardige kwaliteit en techniek.

Geselecteerde dealers.
Gegarandeerde kwaliteit.

“Vakkundige productie en deskundige montage. Dat is waar wij in geloven. Dat is waar wij van mySun én uw dealer voor staan.”

Gegarandeerd mySun.

Omdat wij begrijpen dat vakkundige montage van uw zonwering net zo belangrijk is als de productie, werken wij uitsluitend samen met een geselecteerd dealernetwerk. Uw dealer is daar onderdeel van en staat voor kwaliteit, vakkundigheid en service. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw mySun product, voorzien van 5 jaar garantie.

nederlands product. nederlandse kwaliteit en service.

mySun garantie

5 jaar garantie.

mySun staat voor kwaliteit, daarom bieden wij 5 jaar garantie op al onze zonweringsproducten. 5 jaar op de Somfy motoren en 2 jaar op de handbedieningen. U kunt de volledige garantiebepaling hier downloaden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunnen we werken aan een goede oplossing voor het probleem.