Nieuws
Screen Sonate Ventus

Prettig gefilterd licht op zonovergoten dagen. Duurzaam glasvezeldoek dat stabiel en strak over de ramen valt. Dat alles in een krachtige en zeer windvaste constructie. De Sonate Ventus is de efficiënte vlakhangende zonwering voor woningen en kantoren.

De stijlvolle Sonate Ventus combineert praktische toepasbaarheid met een exclusief, modern design. 'Ventus' staat voor het speciale ritssysteem waarmee het screendoek is bevestigd in de geleider. Dit systeem zorgt ervoor dat het screendoek mooi strak valt, geen hinderlijke kier tussen doek en geleider. Daarnaast biedt het een zeer hoge windvastheid. Op maat gemaakt, perfect passend op uw ramen en/of deuren.


De Sonate Ventus in het kort:
  • Vlakhangende zonwering.
  • Glasvezeldoek hangt stabiel en strak.
  • Exclusief eigentijds design.
  • Zeer hoge windvastheid d.m.v. ritssysteem.
  • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of volautomatisch.

Betrouwbaar
Somfy producten voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen. De elektromotoren in de eindproducten hebben een jarenlange levensduur en blijven hun werk doen in de meest extreme situaties. Alle producten van Somfy worden tijdens het productieproces systematisch en grondig gecontroleerd, voordat ze de fabriek verlaten. Voor u betekent dit 5 jaar Somfy fabrieksgarantie.


De techniek: Radio Technology Somfy
Eén wereldwijde standaard voor draadloze bediening van o.a. zonwering, rolluiken, gordijnen en binnenzonwering. RTS wordt toegepast in meer dan zeventig landen(!) en is veilig en betrouwbaar. Minimaal twintig meter in zendbereik, in en rond de woning. Dus: meer flexibiliteit.

'my' voorkeurspositie
Door één korte druk op de ‘my’ toets staat uw zonwering in de door u ingestelde favoriete positie. Later aanpassen is eenvoudig. De my-toets wordt ook als stopknop gebruikt.

Mysun ©2011